Hodnocení obchodu

4,4 9 hodnocení
5
7x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora | 29.7.2019
Zatím nemohu posoudit, objednávka stále nedorazila, asi jsem si místo zásilkovny měla raději připlatit za č.poštu nebo ppl ...
TV Avatar autora 29.7.2019
Dobrý den, paní Miliánová, myslím, že na Vaše hodnocení je ještě trochu brzy :). Objednávku jste vytvořila 24.7. v 22:33 hodin. Hned druhý den, tj. 25.7. byla Vaše objednávka zpracována, zkompletována a ještě ten den odeslána (viz email, který Vám dorazil od Zásilkovny při registraci Zásilky a předání k přepravě). Zásilka je nyní na cestě dva pracovní dny, s tím, že dnes Vám zásilka ještě klidně může být doručena na Výdejní místo. Zásilkovna, z mých zkušeností, doručuje balíčky v rozmezí i 5 dní, někdy jsou rychlí, někdy bohužel ne. Tohle už ale já nejsem schopná ovlivnit, ačkoliv mě to mrzí, ale doručování už neovlivním. Objednávka byla předána k přepravě hned následující den po objednání. Pokud na zboží spěcháte a chcete jej mít doma co nejdříve, tak doporučuji příště zvolit jiného dopravce (Českou poštu Balík do ruky, PPL, DPD, ...). Zásilkovna je sice nejlevnější způsob přepravy, ale není garantováno doručení do druhého dne. Doufám, že bude zásilka brzy u Vás a budu ráda za informaci :). S přáním hezkého dne, Tereza. EDIT: No vidíte, balíček již máte připraven k vyzvednutí ;)
KB Avatar autora | 19.7.2019
Vše v pořádku, rychle dodání, milý ručně psány vzkaz uvnitř balíčku :)
TS Avatar autora | 23.5.2019
Majitelka je uzasna, umi vyborne poradit. Dodani zbozi bylo bleskurychle, urcite nakoupim zase :)
M Avatar autora | 8.5.2019
Veliká spokojenost, zboží v pořádku a rychle dodáno.
ZK Avatar autora | 4.5.2019
Rychlé doručení,zboží vpořádku.
VH Avatar autora | 3.5.2019
Velmi rychle zpracovani objednavky vcetne rychleho doruceni. Osobni podekovani vlastni rukou psane bonusem:) doporucuji
KJ Avatar autora | 3.5.2019
Dlouhá doba dodání..
TV Avatar autora 3.5.2019
Dobrý den, paní Janušková, je mi velice líto, že jste nespokojená s dobou dodání a plně Vás chápu. Bohužel vzhledem k tomu, že byl Týden opravdových plen, objednávek bylo dost a odeslání se trochu zpozdilo, jindy odesílám balíky do druhého dne po přijetí platby. Váš a další balíky jsem odesílala v úterý 30.4., většina už jich také dorazila, tak nevím, kde se ten Váš toulá. Byl státní svátek, tak se to zřejmě ještě někde zaseklo. Moc mě to mrzí a doufám, že bude balíček brzy u Vás. Kdyby byl jakýkoli problém, neváhejte se na mě obrátit. :) S pozdravem, Tereza - Veselé pleny
AB Avatar autora | 10.4.2019
Terezka, majitelka, je velmi ochotna, príjemná, komunikatívna, objednávky vždy vybavené rýchle a k mojej spokojnosti, a to som trošku náročná. Ráda sa sem vrátím. Mimochodom krásné a kvalitné zboží.
TV Avatar autora 3.5.2019
Moc děkuji za krásné hodnocení, velice si vážím takových milých slov. :)
KK Avatar autora | 1.4.2019
Komunikace s paní majitelkou je skvělá, je velmi ochotná. Zboží, které neměla skladem bez problémů objednala.
TV Avatar autora 3.5.2019
Milá paní Krejčová, velice děkuji za Vaše hodnocení a jsem ráda, že jste byla spokojená. :) S pozdravem, Tereza - Veselé pleny
9 položek celkem