Hodnocení obchodu

4,9 7 hodnocení
5
6x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
TS Avatar autora | 23.5.2019
Majitelka je uzasna, umi vyborne poradit. Dodani zbozi bylo bleskurychle, urcite nakoupim zase :)
M Avatar autora | 8.5.2019
Veliká spokojenost, zboží v pořádku a rychle dodáno.
ZK Avatar autora | 4.5.2019
Rychlé doručení,zboží vpořádku.
VH Avatar autora | 3.5.2019
Velmi rychle zpracovani objednavky vcetne rychleho doruceni. Osobni podekovani vlastni rukou psane bonusem:) doporucuji
KJ Avatar autora | 3.5.2019
Dlouhá doba dodání..
TV Avatar autora 3.5.2019
Dobrý den, paní Janušková, je mi velice líto, že jste nespokojená s dobou dodání a plně Vás chápu. Bohužel vzhledem k tomu, že byl Týden opravdových plen, objednávek bylo dost a odeslání se trochu zpozdilo, jindy odesílám balíky do druhého dne po přijetí platby. Váš a další balíky jsem odesílala v úterý 30.4., většina už jich také dorazila, tak nevím, kde se ten Váš toulá. Byl státní svátek, tak se to zřejmě ještě někde zaseklo. Moc mě to mrzí a doufám, že bude balíček brzy u Vás. Kdyby byl jakýkoli problém, neváhejte se na mě obrátit. :) S pozdravem, Tereza - Veselé pleny
AB Avatar autora | 10.4.2019
Terezka, majitelka, je velmi ochotna, príjemná, komunikatívna, objednávky vždy vybavené rýchle a k mojej spokojnosti, a to som trošku náročná. Ráda sa sem vrátím. Mimochodom krásné a kvalitné zboží.
TV Avatar autora 3.5.2019
Moc děkuji za krásné hodnocení, velice si vážím takových milých slov. :)
KK Avatar autora | 1.4.2019
Komunikace s paní majitelkou je skvělá, je velmi ochotná. Zboží, které neměla skladem bez problémů objednala.
TV Avatar autora 3.5.2019
Milá paní Krejčová, velice děkuji za Vaše hodnocení a jsem ráda, že jste byla spokojená. :) S pozdravem, Tereza - Veselé pleny
7 položek celkem